Φυσικό αέριο

Το Φυσικό Αέριο σήμερα είναι το πλέον περιζήτητο καύσιμο εξαιτίας της ψηλής θερμικής δύναμης, της μειωμένης περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και της αποδοτικής του καύσης. Συγκεκριμένα, προσφέρει:

  • Εξοικονόμηση ενέργειας & κόστους 40%
  • Χαμηλή επένδυση – Δυνατότητα χρηματοδότισης
  • Χρέωση μετά την κατανάλωση – Ακριβείς μετρήσεις
  • Καθαριότητα –Εξοικονόμηση χώρου
  • Ευκολίας στη χρήση - Υψηλή απόδοση
  • Φιλικό προς το περιβάλλον

Η AVATEC ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Εταιρίας Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ. έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει εγκαταστάσεις φυσικού αερίου. Μελέτη, διεκπεραίωση φακέλου και άδεια από την ΕΠΑ για εγκατάσταση λέβητα αερίου, καυστήρα αερίου σε μονοκατοικίες πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Συνεργάτες BOSCH, DAIKIN, SIME Ιταλίας, VAILLANT Γερμανίας.

Γιατί να επιλέξω φυσικό αέριο

Το Φυσικό Αέριο θεωρείται η καθαρότερη πηγή ενέργειας μετά τις ανανεώσιμες, λόγω της ποιότητας της καύσης του και της χαμηλής περιεκτικότητας των καυσαερίων του σε ρυπογόνες ουσίες. Η χρήση του συμβάλλει καθοριστικά στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου και δεν περιέχει ενώσεις του θείου που προκαλούν το φαινόμενο της όξινης βροχής. Έτσι, έχει πλέον επικρατήσει ως το κατεξοχήν καύσιμο των πόλεων που θέλουν να σέβονται το περιβάλλον και τους πολίτες τους.

Επιπλέον, το φυσικό αέριο είναι εύκολο στη χρήση, άμεσα διαθέσιμο και βρίσκει ευρύτατη εφαρμογή στο σπίτι για τη θέρμανση, τα ζεστά νερά χρήσης ακόμα και το μαγείρεμα, εξασφαλίζοντας άνεση και οικονομία στην καθημερινότητά σας. Δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής, ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της εγκατάστασης του φυσικού αερίου είναι η πλήρης αυτονομία που παρέχει. Με την εγκατάσταση αυτή εξασφαλίζεται απολυτη ανεξαρτησία στη θέρμανση και η χρήση καθορίζεται με βάση τις δικές σας ανάγκες. Η τιμολόγησή σας γίνεται με απόλυτη ακρίβεια και μπορείτε ανα πάσα στιγμή να ελέγχετε την κατανάλωσή σας και τιμές χρέωσής σας διότι αναρτώνται μηνιαίως στην ιστοσελίδα της ΕΠΑ Αττικής.

Το φυσικό αέριο αποτελεί μια πολύ οικονομική λύση, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζει χαμηλό κόστος συντήρησης συσκευών, υψηλή απόδοση και μεγάλη ανταποδοτικότητα. Η εξοικονόμηση ενέργειας, συνεπώς και εξοικονόμηση κόστους για τον καταναλωτή είναι σημαντική και ξεπερνά το 40% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Μέσω της ΕΠΑ είναι δυνατό να εξασφαλισθεί επιδότηση 750 ευρώ για αιτήσεις που κατατίθονται από τον Απρίλη 2017, μειώνοντας έτσι το αρχικό κόστος επένδυσης ώστε να είναι προσιτό σε όλους τους καταναλωτές.

Επιλέγω την AVATEC γιατί είναι εδώ για μένα.


Strict Standards: Declaration of Application_Model_ContentTemplate::updatePosition() should be compatible with App_Model_Base::updatePosition(array $items) in /home/avatec/web/avatec.gr/public_html/application/models/ContentTemplate.php on line 0

Ωράριο Λειτουργίας

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00πμ με 5:00μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 210 6540 013
Φαξ: +30 210 6537 342