Ανακαίνιση

Η AVATEC δεσμεύεται να σας προσφέρει το σπίτι των ονείρων σας εξασφαλίζοντας την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής. Η πολυετή εμπειρία στον κατασκευαστικό τομέα, η υψηλή ποιότητα υλικών, η μακροχρόνια εγγύηση και αξιοπιστία, το καταρτισμένο και εξειδικευμένο προσωπικό, η φαντασία και η δημιουργικότητα είναι όσα υπόσχεται η AVATEC για να καλύψει κάθε σας ανάγκη και απάιτηση. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να μελετήσουμε και να σχεδιάσουμε με αφοσίωση και εφευρετικότητα ένα χώρο αποκλειστικά για εσάς, με κατεύθυνση τις επιθυμίες και τις ιδιαιτερότητές σας. Για  πρωτοπορία, αξιοπιστία και αφοσίωση...επιλέγω AVATEC

Τι περιλαμβάνει μια ακαναίνιση AVATEC

Αρχιτεκτονική μελέτη, Αδειοδότηση & Επίβλεψη

Αποτύπωση του υπάρχοντος χώρου και παρουσίαση νέας αρχιτεκτονικής πρότασης με γνώμονα τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Αναλυτικό κοστολόγιο για κάθε εργασία. Έκδοση της κατάλληλης οικοδομικής άδειας για την εκάστοτε εργασία, όπως ορίζεται από τον ΝΟΚ. Επίβλεψη από μηχανικό καθόλη τη διάρκεια του έργου και εξειδικευμένα συνεργεία όλων των ειδικοτήτων.

Αποξηλώσεις

Γενική αποξήλωση σε καλωδιώσεις, σωληνώσεις, πρίζες, διακόπτες. Αποξήλωση υδραυλικών εγκαταστάσεων στο μπάνιο. Γενική αποξήλωση σε εντιχοισμένα έπιπλα, όπως ντουλάπες, ντουλάπια κουζίνας, είδη υγειινής κτλπ. Αποξήλωση δαπέδων και πλακιδίων. Απομάκρυνση μπάζων και καθαρισμός κοινόχρηστων χώρων.

Υδραυλικά & Θέρμανση

Πλήρης εγκατάσταση υδραυλικών συστημάτων στο μπάνιο με υλικά υψηλής ποιότητας.  Μελέτη και εγκατάσταση θέρμανσης και ψύξης δαπέδου (είτε τοίχου - οροφής) με αφύγρανση χώρου και αντλία θερμότητας. Συγκρότηση μηχανοστασίου για ολοκληρωμένο σύστημα θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστών νερών χρήσης. (Εναλλακτικά προσφέρεται η δυνατότητα τοποθέτησης συμβατικών σωμάτων και κλιματιστικών.) 

Ηλεκτρολογικά

Αντικατάσταση πίνακα, ορθή τοποθέτηση πριζών και διακοπτών, νέα ηλεκτρολογική εγκατάσταση κουζίνας και τοποθέτηση των ηλεκτρικών συσκευών, τοποθέτηση φωτιστικών και κουδουνιών, νέες ηλεκτρολογικές γραμμές κλιματιστικών.

Δάπεδα, Τοιχοποιίες & Οροφές

Επίστρωση δαπέδων από το υλικό της επιλογής σας, γκρέμισμα τοιχοποιίας, τοποθέτηση γυψοσανίδας, κατασκευή ψευδοροφής, σοβατίσματα και επιχρίσματα όπου απαιτείται. Επιπλέον, τοποθέτηση μόνωσης είτε εσωτερικά στις επιλεγμένες επιφάνειες είτε εξωτερικά, στην ταράτσα υγρομόνωση-θερμμόνωση. 

Κουφώματα & Πόρτες

Αλλαγή όλων των εξωτερικών κουφωμάτων με νέα κουφώματα αλουμινίου με διπλά ηχομωνοτικά τζάμια. Τοποθέτηση πιστοποιημένης θωρακισμένης πόρτας εισόδου με κλειδαριά ασφαλείας και αντικατάσταση των εσωτερικών θυρών με νέες ανάλογα με τις προτιμίσεις του ιδιοκτήτη.

Λουτρό & Κουζίνα

Σχεδιασμός και ολική ανακατασκευή μπάνιου και κουζίνας. Προμήθεια και τοποθέτηση επίπλων κουζίνας & μπάνιου και ειδών υγειινής. Επένδυση δαπέδων και τοίχων με πλακάκι ή εφαρμογή πατητής τσιμεντοκονίας.

Εσωτερική διαρύθμιση, Ντουλάπες & Χρώματα

Προτάσεις εσωτερικής διαρύθμισης χώρων από καταρτισμένους μηχανικούς. Σύχρονος σχεδιασμός ντουλάπας, προτάσεις χρωμοσυνθέσεων με ελέυθερη επιλογή χρωμάτων από τον ιδιοκτήτη. Εγκατάσταση μπανιέρας ή ντουζιέρας με γυάλινη καμπίνα. 

Γιατί AVATEC

Σε αντίθεση την πλειονότητα, δεν προσφέρουμε ένα «πακέτο» ανακαίνισης. Κι αυτό διότι ο στόχος μας είναι να αφουγκραστούμε τις δικές σας ιδιαιτερότητες και ανάγκες και να σας προσφέρουμε τη δική μας λύση προσαρμοσμένη στην προσωπικότητά σας, τις προτεραιότητές σας, την οικονομική σας άνεση. Για το λόγο αυτό, η προμελέτη και η οικονομική προσφορά δεν είναι εφικτό να συνταχθούν πρωτού πραγματοποιηθεί ένα προσωπικό ραντεβού με κάποιον από τους μηχανικούς μας, ώστε να αξιολογηθούν πλήρως η παρούσα κατάσταση και οι απαιτήσεις σας.

Για πρωτοπορία, αξιοπιστία και αφοσίωση...επιλέγω AVATEC!

  

Ηλεκτρομηχανολογικές μελέτες

   

Διαβάστε περισσότερα

Θέρμανση & Ψύξη Δαπέδου

   

Διαβάστε περισσότερα

Ωράριο Λειτουργίας

Θα μας βρείτε καθημερινά 9:00πμ με 5:00μμ

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

Τηλ: +30 210 6540 013
Φαξ: +30 210 6537 342